• Verbeter seksuele prestaties
  • Verhoog seksuele verlangens
  • Natuurlijk voedingssupplement
Disclaimer

Libido7 voor meer en betere seks!

100% natuurlijk voedingssupplement

Disclaimer

De werking van onze product(en) of dienst(en) is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden, alsmede van het juiste, op de individuele situaties van de consument afgestemde gebruik.

Gebruikerservaringen

Deze website publiceert gebruikerservaringen (testimonials) met daarin de ervaringen van individuele gebruikers die libido7 succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over libido7. Wij claimen niet dat deze gebruikerservaringen (testimonials) typische resultaten zijn welke onze consumenten in het algemeen behalen. Deze gebruikerservaringen (testimonials) zijn niet representatief voor alle gebruikers en geven alleen informatie over de ervaring van het individu. Ze weerspiegelen alleen ervaringen uit het leven van consumenten welke libido7 hebben gebruikt. De resultaten uit de testimonials waren zelf ondervonden door de gebruiker van de testimonials en kunnen daardoor niet worden bevestigd. De feiten en omstandigheden van de eigen resultaten kunnen variƫren van de aangelegenheden in welke de resultaten uit de testimonials zijn behaald.

Verantwoordelijkheid

libido7 is niet verantwoordelijk voor de meningen die in de gebruikerservaringen (testimonials) geuit worden over libido7. De intentie en het doel van deze website is om consumenten en klanten te informeren over libido7. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten of weglatingen van informatie in de aangeleverde gebruikerservaringen (testimonials) van derden. Het is mogelijk dat u met een perfect gebruik van het programma niet de resultaten zult behalen die worden beschreven in de gebruikerservaringen (testimonials). Nogmaals; ze zijn bedoeld om een showcase te zijn voor de beste resultaten die gebruikers van libido7 kunnen behalen, en moeten niet worden opgevat als de resultaten die een typische gebruiker behaalt.