Veelgestelde vragen over Libido7
  • Verbeter seksuele prestaties
  • Verhoog seksuele verlangens
  • Natuurlijk voedingssupplement
<strong>Algemene vragen over Libido7</strong>

Algemene vragen over :ibido7

100% natuurlijk voedingssupplement

Veelgestelde vragen over Libido7

Vragen over Libido7 kunt u ons stellen via telefoon of e-mail. Lees voordat u contact met ons opneemt eerst deze veel gestelde vragen over Libido7 door over het gebruik van Libido7, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bestel Libido7

Algemene vragen over Libido7

Voor wie is Libido7 geschikt?
Libido7 is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Libido7 is bedoeld voor mannen die hun penis op natuurlijke wijze willen vergroten. Houdt Libido7 buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Libido7? Raadpleeg dan uw arts.

Is het gebruik van Libido7 veilig?
Het gebruik vanLibido7 is volledig veilig en verantwoord. U ervaart geen negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van Libido7.

Is het effect van Libido7 blijvend?
Het effect van Libido7 houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Libido7 tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. U kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Libido7.

Waar wordt Libido7 gemaakt?
De natuurlijke ingrediënten van Libido7 worden in Nederland samengevoegd tot tabletten.

Hoe lang kan ik Libido7 bewaren na het openen?
Op de verpakking van Libido7 is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Libido7 vergoed door mijn verzekering?
Libido7 is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Libido7

Hoelang moet ik Libido7 gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Libido7 tenminste een maand lang te gebruiken voordat u effect ziet. Wilt u optimaal resultaat? Dan kunt u Libido7 beter een aantal maanden achter elkaar gebruiken. Ons advies: start met een 3 maanden kuur.

Hoelang mag ik Libido7 gebruiken?
U kunt Libido7 zolang gebruiken als u zelf wilt.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u 2 maal daags 1 tablet in te nemen met voldoende water. Bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds. Gebruik niet meer dan 2 tabletten per dag.

Werkt Libido7 verslavend?
Libido7 is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Libido7 toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Libido7 gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Libido7 geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Libido7? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Libido7

Waar kan ik Libido7 kopen?
U kunt Libido7 bestellen via de officiële website van Libido7 of het product op komen halen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland op werkdagen tussen 09:00-17:00.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?
Nee, u kunt direct uw gegevens invullen en Libido7 bestellen.

Hoe kan ik Libido7 betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederlandse klanten kunnen betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. Belgische klanten kunnen betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 17:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.