Krachtige ingredienten maken Libido7
  • Verbeter seksuele prestaties
  • Verhoog seksuele verlangens
  • Natuurlijk voedingssupplement
Natuurlijke ingrediënten, natuurlijk resultaat!

Krachtige ingredienten maken Libido7

100% natuurlijk voedingssupplement

Natuurlijke ingrediënten, natuurlijk resultaat!

Libido7 is samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De combinatie van deze krachtige natuurlijke ingrediënten verhogen de seksuele verlangens en verbeteren seksuele prestaties. Libido7 kan langdurig worden gebruikt, zonder negatieve bijwerkingen. De natuurlijke ingrediënten in Libido7 werken alleen daar waar dat nodig is.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Ingrediënten per 2 tabletten

L-Arginine200 mg
Tribulus Terrestris-Extract75 mg
Muira Puama-Extract 4:150 mg
Fenusterols Fenegriek40 mg
Gehydrogeneerde Vegetarische Olie40 mg
Zinkcitraat38,7 mg 120% RI
HulpstoffenE170 E460 E551 E572

RI = Referentie Inname

E-nummers zijn toevoegingen en worden voornamelijk toegevoegd aan producten om een bepaalde eigenschap te verbeteren, bijvoorbeeld de kleur, smaak of houdbaarheid. Een stof krijgt niet zomaar een E-nummer, hier gaat een heel traject aan vooraf.

De Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) beoordeelt of de stoffen veilig aan producten toegevoegd kunnen worden. Bij goedkeuring krijgt de stof van de Europese Commissie een E-nummer. Alle E-nummers zijn dan ook goed onderzocht en kunnen veilig gebruikt worden.

Natuurlijke ingrediënten, natuurlijk resultaat!

100% natuurlijk, 100% succes!
bestel vandaag en begin morgen!

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat in het lichaam spieren helpt ontspannen waardoor de doorbloeding naar onder andere geslachtsorganen, zoals de penis, verbeterd wordt. Daarnaast speelt Arginine een rol bij de afgifte van een groeihormoon. L-Arginine heeft ook een positieve invloed op de hardheid van de erectie én kan het libido verhogen.

Muira Puama

Muira Puama heeft een gunstig effect op de potentie en kan daardoor de seksuele prestaties positief beïnvloeden. Muira Puama zorgt voor een verhoogde gevoeligheid van de penis, wat voor meer genot tijdens de seks zorgt. Muira Puama stimuleert een stevige erectie.

Fenusterols Fenegriek

Fenegriek bevat veel verschillende vitamines en mineralen die een positieve invloed hebben op de gezondheid van het lichaam. Fenegriek draagt bij een sterke, stevige penis. Fenegriek heeft ook een gunstige invloed op het libido van de man.

Zink

Zink is een belangrijk ingrediënt in Libido7. Zink zorgt er namelijk voor dat de zwellichamen in de geslachtsorganen goed functioneren. Functioneren de zwellichamen in de penis uitstekend, dan kunnen deze optimaal gerekt worden.

Bestel Libido7
100% natuurlijk, 100% succes! <br />bestel vandaag en begin morgen!